tea collection

untitled-2slider

TEA COLLECTION

De Tea Collection van Blooom biedt u heerlijke theeën met bijzonder verfijnde smaken. Kies voor de gezonde Green Teablend of de sprankelende Rooibos Teablend. Gun uzelf een IK-momentje met een heerlijk kopje thee en kom volledig tot rust.

  • Green Teablend

De krachtige antioxidanten van Groene Thee, Sint Janskruid en Sinaasappelbloesem geven de Green Teablend haar bijzondere verfijnde smaak. Vleugjes van Brandnetelblad, Lemongrass en Perzik maken de smaak tot een bijzonder smaakvol geheel. De gezonde Green Teablend brengt u volledig tot rust en wordt door de geneeskrachtige werking al eeuwen in de Chinese-geneeskunde toegepast. Geniet dagelijks van deze bijzondere 100 % Raw Green Teablend.

  • Rooibos Teablend

    Ontmoet de nectar van de natuur, zoals de Rooibos thee in Afrika genoemd wordt. De rijke en intense smaak van echte Rooibos geblend met Sinaasappel en Citrus geeft u een heerlijk warm gevoel. De authentieke Rooibos heeft werkzame eigenschappen voor huid, haar en innerlijke gezondheid. Rooibos Teablend bevat geen theïne [cafeïne], is looizuurarm en rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen. Verwam uzelf met deze krachtige 100% Raw Rooibos Teablend.

 

  • Herbal Teablend

    De heilzame kruidenblend van Lemongrass, Aardbei en Melisseblad geven deze bijzondere thee haar krachtige en verfrissende smaak. De aanvulling met Citroen en Verbene zorgen voor een fit en opgewekt gevoel. De Herbal Teablend is een smaakvolle, gezonde thee die zorgt voor ontspanning en innerlijke gezondheid.
    Geniet dagelijks van de 100 % Raw Herbal Teablend.