Toen ik in 2012 Salon Sjur opstartte ben ik een van de gelukkige geworden die van haar hobby haar werk heeft kunnen maken. Van jongs af aan houd ik mij al bezig met beauty en welzijn. Ik wist meteen dat ik een totaal concept wilde aanbieden namelijk meer dan alleen huidverzorging.. Salon Sjur staat voor huidverbetering met een luxe gevoel van wellness en healthy lifestyle. Doordat ik gespecialiseerd ben in oa acne, bindweefselmassage, het geven van peelingen en ik met een hoogwaardig merk werk kan ik huidproblemen aanpakken en huidwensen realiseren. Het mooiste en beste in anderen naar boven halen, daar ligt namelijk mijn passie!”

Tijdens de opleiding Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure heb ik veel ervaring opgedaan en verschillende kanten van het vak gezien, zowel in binnen- als in buitenland. Ook heb ik een kritisch oog voor nieuwe technieken en behandelingen. Om up-to-date te blijven volg ik nascholingen en bezoek ik regelmatig vakbeurzen.

Bij Salon Sjur staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij bieden hoogwaardige behandelingen die met uitgebreide aandacht worden uitgeoefend en waarbij ten alle tijden perfectie wordt nagestreefd. Wij luisteren goed naar uw wensen en nemen ruim de tijd, dit zorgt er voor dat elke behandeling uniek is.