Medikal

ik-medicalskin


 

Doorbraak in cosmetica

Dit maakt de Silky Organic Recover Box zo uniek!

1. Speciaal ontwikkeld voor, tijdens en na chemo, intensieve medicatie en zélfs bestraling.

Wij kiezen bewust om stoffen te mijden die de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen. Denk aan metalen – bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld Aloë Vera. Tevens hebben wij gekozen voor een xeno-oestrogenen vrije verpakking (BPA-vrije verpakking).

”Wij voldoen aan de adviezen die door de behandelend arts, radiotherapeut of verpleegkundige gegeven worden.”

2. Unieke PH waarde, geeft bacteriën geen kans.

Onze uniek geformuleerde producten zorgen dat de pH waarde van de huid (5,5) en de huidflora in optimale balans komen. Ze voorkomen hiermee uitdroging en irritatie. Ook worden de slechte bacteriën gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is dus belangrijk om de pH-waarde in balans te houden. Hoe hoger de pH-waarde des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. En dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.

3. Veilig te gebruiken zonder belastende en huidonvriendelijke stoffen

Bij de ontwikkeling van de Medical Collection is er gekeken naar de strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Alle producten zijn voorzien van het NO-label, dus bevatten geen huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen. Dankzij natuurlijke mediceuticals kunnen we ingrediënten efficiënt inzetten zonder dat ze belastend zijn voor de zeer kwetsbare huid en toch een mooi resultaat behalen.

4. Totaal concept.

Wij kiezen bewust. Daarom bieden we niet alleen producten aan om de huid preventief gezond te maken of te houden, maar bieden ook een gezichtsbehandeling in het instituut speciaal afgestemd op jouw huidzorg. De Medical Skincare Specialist adviseert voor thuisgebruik, voeding en lifestyle bij medicatie.

 


 

 

silky-organic-recover-box-producten

Ontdek dé Medical Giftbox!
Wat geef je aan iemand die de diagnose kanker heeft gekregen of al langere tijd ziek is? Of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Geef jezelf – of een ander- dan een bijzonder cadeau dat ertoe doet, dat iemand raakt. Een duurzaam en zinvol geschenk waarbij de ontvanger centraal staat. De Silky Organic Recover Box is prachtig vormgegeven en bevat producten die veilig en zorgeloos cadeau gegeven kunnen worden. De giftbox is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Door het geven van de giftbox aan een ander, geef je de ander een stukje zelfvertrouwen terug. Dat bijzondere gevoel kan jij geven aan jezelf of iemand die er voor jou toe doet. Gun je zelf – of die ander- weer een momentje van geluk!
Welke producten vind je in de Silky Organic Recover Box?
SILK+:
Milde reiniging
RECOVER+:
Kalmerende huidherstellende 24H crème
DE-ITCHY+:
Beschermende en huidherstellende olie
LIP+:
Milde verzorgende vegan lipbalsem

 

silky-organic-recover-box-winnaar.png

Onze Silky Organic Recover Box is in april door de vakjury uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year 2019; dé award in de professionele branche voor cosmeticamerken.