Massage

 

Kom tot rust en ontdek een wereld van pure ontspanning…

Bij ons kunt u terecht voor een unieke zwangerschapsmassage, diverse heerlijke ontspanningsmassage, zoals Hotstone en Zen Bamboo, maar ook voor een stevige bindweefselmassage. Het is ons doel om u lekker te laten ontspannen en/of uw klachten te verminderen.

 

  • Zwangerschapsmassage 60 min (rug, nek & schouders) € 55,-

Zwangerschapsmassages kunnen een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken tijdens de zwangerschap. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Tevens werkt de massage kalmerend, pijnbestrijdend en het geeft een geluksgevoel. De massage word uitgevoerd in zijligging en is te boeken vanaf een zwangerschap van 12 weken.

 

  • Hotstone massage 45 min (rug, nek & schouders) € 50,-

De basaltstenen die gebruikt worden tijdens de massage worden in een heater verwarmd tot 45-50 graden, waarna ze op het lichaam worden gelegd. Hierna volgt de massage met een warme etherische olie en daarna de massage met de warme stenen. Het eeuwenoude ritueel zorgt voor een gezonde doorbloeding in uw lijf, versoepelt uw spieren en ontspant lichaam en geest.

 

  • Zen Bamboo massage 45 min (rug, nek & schouders) € 50,-

Een Bamboe massage is een ontspannende massage. Door middel van de bamboe massagestokken worden de zenuwuiteinden in de huid en de spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voeding voor de lichaamscellen. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie.

 

  • Anti-Stress behandeling 75 min (rug, nek & schouders en het gelaat) € 60,-

Een Anti-Stress behandeling is een ontspannende massage van de rug, nek en schouders. Ook word uw gelaat behandeld, u krijgt een oppervlakte reiniging, massage en tot slot een verzorgend masker. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voeding voor de lichaamscellen. De behandeling werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de behandeling in een betere conditie.

 

NOTE! Salon Sjur voert haar massages alleen bij vrouwen uit!