Een stralende en egale huid door een gezonde levensstijl? Jazeker!

Het Food Lab voedingsprogramma richt zich op het creëren van een gezond en gevarieerd voedingspatroon waarbij er specifiek aandacht wordt besteed aan de gezondheid van de huid. De focus ligt op het creëren van een stabiele suikerspiegel, een gebalanceerde pH-waarde, een verbeterde stofwisseling en spijsvertering en de aanpak van vrije radicalen. Door dit voedingsprogramma voel je je beter, energieker en je huid ziet er stralender uit! Food Lab is het enige voedingsprogramma gericht op de huid.

Heb jij een rijpere huid, allergieën, een droge / vochtarme huid, een gevoelige huid, eczeem, een vette huid, acne of last van littekens, rosacea of couperose, hyperpigmentatie of een door de zon beschadigde huid? Neem dan contact op en ontdek wat het Food Lab Programma voor jou kan betekenen.

Afspraak maken

QUICK COURSE > 15 MIN

Consult met de huidspecialist. Welke voedingsmiddelen zijn goed voor je en welke kun je beter laten staan? Je ontvangt een voedingskaart met lifestyletips afgestemd op jouw huidtype.

SPECIAL COURSE > 10 WEKEN

Uitgebreid voedingsprogramma van 10 weken met persoonlijk voedingsadvies, supplementenadvies, voedingspaspoort en lifestyle tips. Allemaal afgestemd op jouw huidtype en wensen

Met FOOD LAB krijg jij een mooie huid!

Een combinatie van gezichtsbehandelingen, de juiste producten én gezonde, evenwichtige voeding zorgen voor maximale huidverbetering. Bij het Food Lab voedingsprogramma eet jij zo gezond mogelijk waarbij een stabiele suikerspiegel en een gezonde zuur-base balans een prachtige uitgangspositie vormen. Jouw huidspecialist vertelt met welke voeding jij jouw huid het beste verzorgt en welke voeding je – in relatie tot een specifiek huidprobleem – beter kunt laten liggen. Samen bouwen jullie aan jouw droomhuid!